Mijn stiefmoeder verleid

Ik woonde alleen in een rijtjeshuis op fietsafstand van mijn ouders. Zodoende kwam mijn stiefmoeder soms zaterdag´s op de koffie. Toen ze weer een keer kwam, was ik behoorlijk geil en besloot wat met mijn stiefmoeder te proberen. Maar hoe moest ik het aanpakken?
Ze belde altijd van te voren om te horen of ik thuis was, daarna nam ik even snel een douche en bedacht een geil plan.

Toen ze er was schonk ik 2 glazen rode wijn in en zei, deze wijn is lekker ma, moet je eens proeven. Ze dronk zelden alcohol en dacht dat een paar glazen haar wel wat losser zouden maken. Nou zei ze na een glas, de wijn is inderdaad lekker, maar ook wel sterk. Zo, dan schenk ik nog maar een glaasje in. Nou, zei ze, ik weet niet hoor, ik moet straks op de fiets naar huis en dan moet ik wel nuchter zijn. Ach, je kunt toch een poosje gaan liggen en dan ga je wat later naar huis, toch?

Na over de dagelijkse dingen gepraat te hebben en het tweede glas leeg was, schonk ik nog een derde in. Ik merkte al wel dat de alcohol zijn werk deed, ze zat wat te giechelen en had rode wangetjes. Mam, zei ik. Ik wil je al heel lang iets vragen, maar durf het eigenlijk niet. Waarom niet, jongen, wat is er? Nou, ik wil het je wel vertellen, maar dan moet je een blinddoek voor, anders schaam ik me. En je mag me niets vragen, zonder dat ik uitgepraat ben, is dat goed. Nou zei ze, doe maar dan. Ik had een paar van die oogkapjes liggen en deed die bij haar op, zodat ze niets kon zien.

Ik deed de gordijnen dicht en pakte haar hand, sta eens op, zei ik. Ze liep met me mee naar de keukentafel en ik ging op een keukenstoel zitten. Ik trok haar naar me toe en zei: kom even op schoot zitten, met je handen op mijn schouders en ik tilde haar wijde rok omhoog en ze kwam op mijn schoot zitten. Wat is dit nu allemaal, vroeg ze? SSSttttttt, niets zeggen ma. Luister eens, heb jij toen ik in mijn pubertijd was weleens vlekken in je ondergoed gevonden? Wat, zaadvlekken bedoel je? Ja, zei ik. Niet dat ik me herinner, zei ze, hoezo? Nou, ik heb er vaak over gefantaseerd eens in je slipjes klaar te komen, maar durfde eigenlijk nooit. Nu dat ik volwassen ben denk ik er nog vaak aan en zou het nog steeds fijn vinden als je me een keer in je slip laat spuiten. Ze wilde wat zeggen, maar ik zei: zou je het goed vinden voor 1x, ma? Je hoeft geen antwoord te geven hoor, sta eens op. Dat deed ze en ik trok snel mijn broek uit en stond nu naakt voor haar, ze kon me niet zien.

Mijn pik was al lekker stijf en was erg zenuwachtig. Ik duwde haar achteruit tot ze met haar rug tegen de leuning van de lederen bank stond en kwam voor haar staan. Weer deed ik haar handen op mijn schouders en tilde haar rok omhoog. Ze liet alles toe en begon iets zwaarder te ademen. Jongen toch, zei ze. Ik ging met mijn stijve lul over haar kruis en maakte neukbewegingen tegen haar kutje. Ik begon al nat te worden en deed haar slip een klein stukje omlaag. Nu stak ik mijn lul in haar slip, tegen haar gleuf aan en begon te rijden. Door mijn voorvocht werden haar schaamlippen nat en ging het steeds lekkerder. Laat me maar even zo geilen, ma, dan kom ik zo klaar. Ik voelde dat ze ook nat begon te worden en begon waarachtig over mijn lul te rijden. Mmmm, wat ging dat lekker. Inmiddels pakte ik van voren haar borsten en masseerde ze door de stof van haar jurk. Ze werd geil van mijn gedoe en ik vroeg haar om te draaien. Ze stond bijna rechtop tegen de bank, met haar handen op de leuning. Ik ging weer met mijn lul in haar slip tussen haar schaamlippen en ze begon te rijden. Lekker jongen, zei ze. Wat doe je toch met me? Ik kneedde vanachter haar tieten en vroeg of ze misschien geneukt wilde worden. Het is niet goed, maar we zijn toch al te ver gegaan, dus pak me maar. Nog steeds met de oogkappen op nam ik haar mee naar de bank en legde haar achterover. Ik trok haar slipje uit, rok omhoog maar haar leren laarsjes liet ik aan, dat vond ik zo geil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *