Vroeg rijp…

Inmiddels ben ik, Evelien, 26 en heb ik een reclame bureau in ’t westen van NL. Bewust vrijgezel en waarschijnlijk zal dit wel zo blijven. Ik ben met mijn 1.60 en 48 kg niet groot en vrij tenger gebouwd. Maar met mijn lange rode haren en A-cup best tevreden met mezelf. Geboren en getogen in ’t midden van NL en als enig kind opgegroeid in een welgesteld gezin. Mijn ouders waren niet rijk, maar ben niks te kort gekomen. We hadden een vrijstaand huis met een grote schuur achter het huis waarvan mijn pa de achterkant had ingericht als een soort kroeg. Hier gaven ze regelmatig een feestje en ook mijn verjaardag werd hier gevierd.

Toen ik een jaar of 12 was kwam ik er achter dat mijn ouders een actief en rijk sexleven hadden. Ik sliep op zolder en de slaapkamer van mijn ouders was op de begane grond aangebouwd tussen het huis en de schuur. Mijn ouders hadden beide een baan en waren overdag weinig of niet thuis. Op een dag kwam ik een paar lesuren eerder van school door uitgevallen lessen. Thuis aangekomen stond de auto van mijn moeder op de oprit. Ik wilde eigenlijk mijn moeder verrassen dat ik al thuis was en liep zachtjes naar binnen. Daar hoorde ik een hoop gehijg en gekreun uit de slaapkamer komen. Ik sloop zachtjes naar achter en daar lag mijn moeder, naakt op bed te spelen met een, waar ik later achter kwam, grote tarzan. Daar ze er niet vanuit gegaan was dat ik al thuis zou zijn stond de deur half open en kon ik het schouwspel stiekem volgen. Super spannend vond ik het en ik weet nog dat ik het er warm van kreeg. In die tijd had ik al wel eens een beetje gefriemeld en gevoeld, maar niet meer dan dat. Mijn moeder lag op bed te draaien en ging met haar tarzan in en uit haar kut en ze kwam best luid tot een hoogtepunt. Toen ze klaar gekomen was ben ik gauw zachtjes ’t huis uit gegaan en een half uurtje later terug gekomen. Ma was toen gekleed en zat aan haar bureau.

Vanaf dat moment is mijn leven veranderd. De slaapkamer van mijn ouders werd voor mij heel belangrijk. In de volgende dagen ging ik als ik van school thuis kwam meteen naar de kamer van mijn ouders. Zoals gezegd was mijn vader in ieder geval overdag nooit thuis en mijn moeder werkte 4 dagen in de week bij een notaris. De slaapkamer heb ik helemaal binnenste buiten gekeerd. En in de loop de maanden heb ik me van onwetend meisje veranderd in een op sex beluste geile meid. Alle dildo’s, kunstpikken, vibrators en tarzans heb ik geprobeerd. Tig keer ben ik klaar gekomen terwijl ik naar de porno dvd’s keek en heb mezelf ook ontmaagd. Geweldig vond ik het. Ook ’s nachts sloop ik regelmatig naar de kamer van mijn ouders en hoorde ze dan met elkaar neuken terwijl ik op de gang stond te vingeren.

Inmiddels keek ik ook heel anders naar jongens en begon ze interessant te vinden. Mijn borsten begonnen een klein beetje te groeien en werden gevoeliger. Inmiddels was ik aan de pil en speelde iedere dag met mezelf. Een jaar of 2 heb ik dit volgehouden tot mijn ouders weer een feestje gaven in de kroeg in de schuur. Dit was niks nieuws, de meeste mensen die kwamen kende ik en ik hielp altijd achter de bar. Maar rond een uur of 12 moest ik altijd naar bed, zoals ook nu.

Braaf ging ik terug ’t huis in en naar boven. Na nog een poosje met mezelf te hebben gespeeld kon ik de slaap niet vatten en ging weer naar beneden. Het was hartje zomer en ondanks dat ’t nacht was nog warm. In de tuin hoorde ik de muziek uit de schuur komen en ik gluurde door de dichte lamellen naar binnen. Wat ik daar zag heeft me leven nogmaals veranderd. Iedereen was inmiddels naakt of in lingerie. Er werd gevreeën en geneukt, gepijpt en gebeft. Mijn moeder zat in een swing en had een lul in haar kut en mijn pa zat met zijn lul in haar mond. Wat een geil gezicht. Ik heb wel een uur staan kijken en mezelf diverse keren klaar gevingerd. Mijn moeder heeft zich door meerdere mannen laten neuken en meerdere vrouwen laten beffen. Mijn ouders gaven regelmatig een feestje en dat was een echte orgie. Alle volgende feestjes stond ik in de tuin te gluren en werkte mezelf naar geweldige hoogtepunten.

Vanaf dat moment wilde ik ook geneukt worden en dat gebeurde ook. Inmiddels zal ik 15 geweest zijn toen ik me voor te eerst liet neuken door een klasgenoot. Ik had me al een paar keer laten vingeren en met diverse jongens gezoend. De sex viel me eigenlijk heel erg tegen. Ik had natuurlijk al heel veel ervaring met mezelf en die jongen was in 3 minuten klaar, maar ik niet. Dit was het moment dat ik op zoek ging naar de ultieme bed partner. De jongens werden ouder en daardoor ook beter. Op een dag kwam het zover dat ik me liet neuken door mijn wiskunde leraar. Waauuu… Ik weet nog dat dat geweldig was… Hij neukte en befte me en hij was de eerste man die ik pijpte en waar ik meerdere keren klaar kwam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *